добре дошли  
 
  submit your tag free
популяризирайте сайта си
за нас| нови| класации| други| предложи връзка| контакти
 
     18 Февруари 2008 г.    
 
Класации

bgPage - Класация на български сайтове
 
     5 Февруари 2008 г.    
 
Класации


BGTopSite.com TopVote HitsBG класация   -  Благодаря, Владимир!
 
     5 Октомври 2007 г.    
 
Класации

Лекар БГ - класация за медицински сайтове Top Italia EuropeRANK RuBo@rd Top  Come to .: EstateTOP.com :. Real Estate TOP Sites and vote for this site!
 
     24 Септември 2007 г.    
 
КласацииДруги

www.bookfavor.com - Както те се наричат: "Свободната директория". Един сайт, задвижван от свободният софтуер на www.mediawiki.org. Той движи и известната www.wikipedia.org. Можете да добавите директен линк към вашият сайт в съответната категория. Или в повече от една категория. Всичко е свободно и безплатно.

 
     10 Септември 2007 г.    
 
Класации

Гласувай за тази страница в Българския ТОП ::BgList - Тор Класация на българските сайтове:: Красота и здраве, туризъм и отдих, имоти, музика, строителство, компютри, бизнес...   -  Благодаря, Б.Г.!
YooBG - Българският портал БГ ТОП сайтове

Други

www.etiketi.eu - Нещо интересно - ще трябва да почетете за да схванете смисъла. Както те казват, има възможност за добавяне на платени и безплатни етикети.

 
     29 Август 2007 г.    
 
Малко уточнение: Както ще се окаже - не всички класации и директории ще бъдат включвани тук. Ще пропусна малка част от тях, защото някои са с определено порнографско съдържание, а други миришат много силно на национализъм. Нито едно от двете не е добре дошло на този сайт! Няма и да ги споменавам, защото това ще е реклама за тях.

Задачата се оказа сравнително трудна - след бързото събиране на 10 класации вчера, днес ми отне 3 пъти повече време за да добавя нови 8.

Класации

Гласувай за мен в BGTop100.com eShop.bg - The Electronic Components Home in Bulgaria - Top100 Бългаската мрежа Top Mania Nai-dobur.com - Класация за най-добър български сайт ТОП СТРАНА ...::: Кетъринг ТОП 10 :::...

Други

www.google.com - Безспорен лидер. Този линк е мястото за добавяне на вашият нов сайт. Той така или иначе ще бъде открит от гугъл при някое от претърсванията на Интернет, но защо това да не стане при следващото претърсване!

www.dmoz.org - Това е началната страница за България. Най-уважаваната от гугъл директория, според някои. Изберете си категория и потърсете връзка "препоръчайте URL". Последвайте я и подайте сайта си за одобрение.

dir.dir.bg - Директорията от сайтове на дир-а. Заслужава си да се регистрирате. Едно време със стартирането на браузъра пишех www.dir.bg. Вече не е така - или зная къде отивам, или търся с гугъл.

www.gbg.bg - Добавяне на сайт в гювеча.

www.all.bg - Тук е по-сложно. Първо трябва да отидете в категорията, в която искате да добавите сайта си и едва след това да изберете връзката "добави сайт".

www.search.bg - Добавяне на сайт в search.bg.

The Rating Network - Интернет каталог и рейтинг класация
 
     28 Август 2007 г.    
 
Това е датата на създаването на този сайт.
Първите 10 топ-класации вече са налице.
Как ги намерих?
В гугъл потърсих за "класация", и започнах да ги добавям една по една.
Така стигнах до поПоНАЙ - тя ми се стори с уникално име от посетените досега и я поставих в началото.
Забележка: Класациите можеха да са повече, но някои от тях изискват одобрениe, така че крайната кръгла бройка от 10 за днес се оказа случайност.

Утре очаквайте продължение!

Ето ги и самите класации:
поПоНАЙ TopBG.org - По-добрата топ класация. Гласувайте за моят сайт в БГ чарт RealTop.net F3Team Top Класация на сайтове TopSites Топ класацията на българските сайтове Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт! mvmrik Топ Сайт Класация
 
 
за нас| нови| класации| други| предложи връзка| контакти
Интернет сайт от МедияСофт ЕООД